3 d’abril del 2014

L'assemblea del PSC de Tortosa confirma Enric Roig com a candidat per al 2015


TORTOSA (Baix Ebre).- L’assemblea de l’agrupació local del PSC ha elegit aquest dijous al vespre, per unanimitat, el regidor Enric Roig com alcaldable socialista a Tortosa per a les eleccions municipals de 2015. Roig, que havia estat l'únic precandidat que havia optat a les primàries del PSC a la capital del Baix Ebre, ha agraït la confiança dipositada en ell i ha mostrat el seu compromís en “deixar-se la pell” per Tortosa. A més, ha garantit que estarà "al costat dels que més ho necessiten". "El meu model és la gent senzilla del carrer i és en el seu nom que pretenc guanyar les eleccions", ha subratllat Roig. "Tenim l’obligació moral de no deixar ningú sense la seva oportunitat, és el moment de ser valents i agosarats perquè Tortosa tingui un futur digne", ha conclòs.

Enric Roig Montagut és arquitecte. Nascut a Tortosa el 1961, està casat i és pare de tres fills. Ha estat director de la Festa del Renaixement i de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (Idece). Actualment és regidor de l’Ajuntament de Tortosa i membre de l’executiva local del PSC a Tortosa. Roig ha admès que la feina del PSC "no serà senzilla". "Però que amb el treball de tots i totes es pot fer front a les polítiques dels governs de dretes a Catalunya i Tortosa", ha afirmat. "El govern neoliberal de CiU vol fer miques el nostre sistema d’educació, de sanitat i de drets socials, i Tortosa durant aquests set anys ha perdut una cosa molt important i que no es pot mesurar: el seu projecte de ciutat comú”, ha afegit. Per això, Roig ha volgut enviar un missatge clar: “Tortosa no és seva, Tortosa no és de CiU, Tortosa és de tots i totes els tortosins i tortosines".

L’alcaldable socialista està convençut que el canvi “és molt a prop” i que aquest vindrà amb el PSC. “Davant les velles polítiques de la dreta ens reafirmem en els valors socialistes per una societat millor, una societat d’iguals, per la llibertat i la justícia”, ha emfatitzat. "Estem preparats i tenim projecte perquè Tortosa recuperi l’esperança, per liderar un canvi que els ciutadans exigeixen, un canvi que es demana a cada conversa, a cada tertúlia, el canvi just i necessari per fer realitat el nostre principal somni, una Tortosa molt millor, una Tortosa per a tothom".

Imatge PSC de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta