3 d’abril del 2014

El PSC insisteix a reclamar, amb una moció, la retirada de tota l'ampliació de la zona blava de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- El grup del PSC a Tortosa considera insuficient la rectificació del govern de Ferran Bel, a l’hora de reduir el nombre de places de la darrera ampliació de zona blava. I és que, de les 266 places que es van ampliar amb l'adjudicació del contracte a Quatuor, ara només s'han eliminat 73 places, totes al barri del Temple. Segons els socialistes, encara quedaran en funcionament 200 places, a banda que es manté l’horari de tardes i dissabtes al matí al barri de Ferreries. “Ningú no pot dubtar ja que dos anys després de posar-se en marxa, l'ampliació de la zona blava de Tortosa ha resultat un monumental fracàs”, ha assenyalat el regidor socialista Enric Roig.

En aquest sentit, Roig ha recordat que el nou contracte va canviar la forma d’explotar la zona blava, i que la rectificació de Bel hauria confirmat la sospita que l’increment de places beneficiava l’empresa, que tenia l’obligació de construir l’aparcament del Rastre. Un aparcament que, finalment, no es va construir a la plaça Mossèn Sol. “L’empresa, abans, rebia un cànon pel servei i els diners que superessin aquest cànon revertien en l’Ajuntament; és a dir, a més cotxes a la zona blava, més ingressos municipals; però amb la nova explotació es pagava un cànon a l’Ajuntament i els ingressos que el superessin anaven a l’empresa, i a més cotxes més diners per a l’empresa”, ha remarcat el regidor del PSC.

A banda, Roig també ha recordat la campanya que ha fet el PSC, en què han recollit 682 signatures, perquè el govern elimini tota l’ampliació. “Només li demanem a Bel que escolti i que faci allò que li està demanant la ciutadania”. Per tot plegat, els socialistes portaran una nova moció al ple de dilluns.

A mes, quant a la resolució de les al·legacions que els socialistes han presentat als contractes de la zona blava i l’aparcament del Rastre i també al de les piscines, Roig ha ressaltat que és el propi secretari municipal el que ha dit que l’Ajuntament n’és el culpable i, per tant, “algú hauria d’assumir-ne les responsabilitats”. Malgrat tot, Roig ha subratllat: “Alguna cosa hem fet bé, perquè s’ha produït una estimació parcial i gràcies al nostres recursos els tortosins i tortosines s’estalviaran uns 4.000 euros que l’Ajuntament volia pagar sense més, tot i que pensem que la xifra hauria de ser molt superior”.

Imatge PSC de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta