15 d’abril del 2014

L'alcalde d'Alcanar reclama una entrevista urgent amb el ministre Soria per parlar del projecte Castor


ALCANAR (Montsià).- L'Ajuntament d'Alcanar ha adreçat una carta al Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme per demanar informació en relació al projecte Castor, davant les informacions que apunten que el grup ACS ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que preveu que el magatzem de gas podrà començar a estar operatiu aquest any 2014. En la mateixa carta, l'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat, demana que s'extremin, encara més, les precaucions. De fet, aquest mateix dilluns l'Institut Geològic Nacional ha registrat un nou terratrèmol de 2,1 graus a l'entorn de la plataforma marina.

Tot i que l'activitat al Castor està aturada des de finals del mes de setembre, Montserrat ha demanat informació sobre el tipus d'activitat que s'està duent a terme actualment a la plataforma marina. Tanmateix, ha sol·licitat còpia dels informes que s'hagin emès en relació amb aquest projecte, i ha insistit en la necessitat que no s'aixequi la suspensió dels treballs. Per tot això, l'alcalde d'Alcanar ha demanat entrevistar-se amb el ministre d'Indústria, José Manuel Soria, el més aviat possible, per conèixer l'estat actual d'aquest projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta