15 d’abril del 2014

Meritxell Roigé reitera el compromís del govern de CiU per fer unes noves piscines a Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- La regidora d’Urbanisme de Tortosa ha afirmat aquest dimarts que en cap moment s’ha plantejat dimitir per la fallida del projecte del complex d’aigües, tal i com li han reclamat alguns grups de l’oposició. Meritxell Roigé ha reiterat que la voluntat del govern municipal és tirar endavant un altre projecte de piscines, i ha afegit que si el complex adjudicat a la constructora Quatuor no va tirar endavant va ser per les dificultats econòmiques de les mateixes empreses. Això sí, la primera tinent d’alcalde ha reconegut que les coses no han anat tal i com haurien volgut. Però Roigé ha deixat clar que no poden atendre les peticions de dimissions que arriben des de l’oposició, i que serà la ciutadania qui acabarà valorant, a les urnes, quina ha estat la gestió feta pel govern de Convergència i Unió en l’àmbit de les instal·lacions esportives.

De fet, Roigé ha assenyalat que l’objectiu és poder començar les obres abans de final del mandat, i que espera que els grups de l’oposició no portin als tribunals la resolució dels contractes amb Quatuor. Segons la primera tinent d’alcalde, això podria entorpir la realització del nou projecte de piscines. A més, la regidora ha negat que abans de les eleccions del 2011 es fes una simulació d’obres per guanyar les municipals. Roigé ha refermat que el projecte estava adjudicat, i que l’inici de les obres del complex d’aigües, amb l’enderrocament del mur de l’estadi i de l’antiga piscina d’estiu, no va ser irregular.

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta