8 d’abril del 2014

Pallarès reclama a Renfe que garantisca el servei ferroviari, tot i les protestes de Trens Dignes


TORTOSA (Baix Ebre).- El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, ha explicat aquest dimarts que ja ha mantingut converses amb Renfe per expressar-li el seu "malestar" per la suspensió del servei ferroviari aquest diumenge passat, quan l'estació de Tortosa es va quedar sense trens durant bona part de la tarda amb motiu d'una nova acció de protesta #avuinopaguem, convocada per Trens Dignes. Pallarès ha assegurat que, malgrat les protestes, l'operadora ha de garantir el servei ferroviari des de l'estació de Tortosa o garantir mesures alternatives. El delegat del Govern també ha reconegut que els preus dels bitllets són "injustos", i que s'està treballant des de fa temps tant per millorar la connectivitat i la qualitat del servei, com per aconseguir tarifes competitives.

D'altra banda, el govern ha anunciat aquest dimarts que destinarà 535.000 euros obres de millora a les carreteres T-330 a Horta de Sant Joan, C-13 entre Llavorsí i Rialp i C-31 a Sitges per un import total de. En el cas de la T-330 s'executaran els treballs per garantir la seguretat viària a la zona d'Horta de Sant Joan, que començaran de forma imminent i consistiran en la protecció d'un mur de la carretera, amb un pressupost de 200.000 euros. Es preveu que els treballs, que poden comportar alguna afectació puntual al trànsit, tinguin una durada de dos mesos.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta