16 d’abril del 2014

Solé Arnal (PSC) sosté que Móra d’Ebre perd diners i que és 'una necessitat urgent' retornar al consorci de residus


MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El portaveu del PSC a Móra d’Ebre, Josep Solé Arnal, ha assegurat aquest dimecres que el seu Ajuntament hauria de tornar al Consorci per a la Gestió de Residus de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat. Segons ha remarcat, el retorn de Móra d’Ebre al consorci és “una necessitat urgent”. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Solé Arnal ha qüestionat el suposat estalvi de costos que ha obtingut l’Ajuntament de Móra d’Ebre sortint del consorci intercomarcal i cedint la gestió dels residus a una empresa privada. Així, el regidor socialista ha recordat que el 2010, l’últim any complet de Móra d’Ebre al consorci, la gestió de la brossa va tenir un cost de 308.000 euros. En canvi, durant el 2013 la factura de les escombraries a la capital de la Ribera d’Ebre ha pujat en uns 10.000 euros més. Solé Arnal ha recordat que Móra d’Ebre no s’ha estalviat els 100.000 euros que va calcular l’alcalde, el convergent Joan Piñol. T

En la mateixa entrevista, el portaveu del PSC ha afirmat que l’ingrés de 40.000 euros que ha rebut l’Ajuntament de Móra d’Ebre, en concepte de retorn del cànon, no ha estat suficient per compensar el consistori. I és que, segons Solé Arnal, les males relacions amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre han acabat perjudicant Móra d’Ebre en qüestions col·laterals com la nova deixalleria, el finançament de la biblioteca comarcal o la poda dels arbres del municipi.

Solé Arnal, que va ser durant quatre anys president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i responsable polític del consorci de residus, també ha valorat la situació d’inestabilitat provocada amb les sortides dels pobles de la Terra Alta i d’altres ajuntaments riberencs com Flix o Ginestar. En aquest sentit, el portaveu socialista ha atribuït a rivalitats polítiques aquest període convuls al consorci de residus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta