30 d’abril del 2014

Tortosa enllesteix la nova vorera que uneix l'avinguda Felip Pedrell amb el campus i el pavelló de Remolins



TORTOSA (Baix Ebre).- L’Ajuntament de Tortosa ha enllestit aquest dimecres al migdia, unes hores abans de la inauguració d'Expoebre, la pavimentació de la vorera que uneix l'avinguda Felip Pedrell i el parc de la Fira, davant del complex de l’antic Escorxador, al barri de Remolins. A més de la nova vorera, també han instal·lat bancs, papereres i vegetació ornamental. De fet, es tracta d’una actuació per millorar la mobilitat dels vianants en tot aquell àmbit, que connecta el centre de la ciutat amb el campus de la URV a les Terres de l’Ebre  i el pavelló firal. La nova vorera completa l’actuació que es va fer l’any passat sobre la façana fluvial, amb la prolongació del model de barana d’obra vista a banda i banda de riu. Les obres de la vorera, per tant, estan a punt per a la propera edició de la fira Expoebre, que es farà entre l’1 i el 4 de maig. Aquests treballs s'han fet en base a recursos propis i amb personal de l’àrea de Manteniment i Serveis.

2 comentaris:

  1. Molta nova vorera, però els cotxes dalt l'acera, ocupant els camins i carreteres, però clar, és la fira i és Remolins, allí no cal esmelegar-se massa, altra cosa seria a la "Simpàtica". ja haguessen fet un nou hospital a Roquetes i tot allò serien aparcamets de pisos. Per cert qui va contar les places dels aparcaments del mal-posat pavelló firal? Encara te el carnet d'urbanista?

    ResponElimina
  2. ...¡ostras Pedrin!..., pues no hacia años que esto estaba por hacer, al final se ha hecho, ves este gasto esta bien hecho, pues han hecho que se facilita el transito a las personas sin peligro de los vehiculos, lo que si me cabrea es que rompan calles que estan bien para hacerlas nuevas como hace años se hizo con la calle Tarragona o la calle Benifallet, que con cuatro pegotes de asfalto (o alquitran) quedaban bien... y ves en la Simpatica hay trozos que si faltan arreglos y aceras...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta