13 de maig del 2014

Mig miler d'inscrits en la primera Marató de la Via Verda, entre Horta de Sant Joan i Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- Aquest proper diumenge 18 de maig se celebrarà la primera Marató de la Via Verda, al Baix Ebre i la Terra Alta, amb sortida a Horta de Sant Joan i arribada a Tortosa. L'arrencada, a les 9 del matí, es farà simultàniament amb una mitja marató amb sortida des de Benifallet. Diversport és l'empresa que organitza la marató de la Via Verda Val de Zafán. El seu representant, Jordi Casas, s'ha mostrat convençut que de les cinc maratons en vies verdes que Diversport organitza arreu de l'Estat, aquesta és la més singular i atractiva. Així mateix, Casas ha explicat que més enllà d'oferir una nova cursa esportiva, l'objectiu és atreure turisme al territori.

De moment, ha explicat Cases, ja hi ha més de 400 inscrits procedents d'arreu de Catalunya i de l'Estat, una xifra que podria créixer fins als 700 o 800 participants. El president del Consell Comarcal de la Terra Alta considera que aquesta marató és una bona manera de posar en valor les sinergies de les comarques de la Terra Alta i del Baix Ebre. El conseller de Turisme del Baix Ebre, Alfredo Ferré, ha afegit que aquesta prova ve a omplir un buit important a les Terres de l'Ebre, on sí que hi ha un calendari força complet de curses de muntanya. L'organització d'aquesta marató requerirà fins a 80 voluntaris.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta