19 de juny de 2014

Antoni Sabaté cedeix al candidat Enric Roig el càrrec de portaveu del PSC de TortosaTORTOSA (Baix Ebre).- El regidor del PSC a l'Ajuntament de Tortosa, Antoni Sabaté, ha cedit aquest dijous a Enric Roig el càrrec de portaveu del grup municipal socialista. Sabaté ha explicat que l'objectiu és "unificar la veu del PSC en tot allò que afecta a la vida municipal, després que en el procés d'eleccions primàries Enric Roig fos escollit candidat a l'alcaldia de Tortosa". Es tracta, per tant, d'una decisió del grup municipal ratificada per l'executiva de l'agrupació del partit. Durant la seua compareixença, Sabaté ha volgut expressar "l'honor" que ha representat per ell poder desenvolupar aquesta responsabilitat institucional, des del seu "ferm convenciment" en el municipalisme.

També Roig li ha traslladat l'agraïment del PSC per haver assumit el repte de posar-se al capdavant del grup en un moment de dificultat com el que es va produir després de la derrota electoral del 2011. Roig també ha avançat que un dels principals objectius dels socialistes a partir d'ara és la consecució d'uns pressupostos participatius, en què la ciutadania tingui vot i veu a l'hora de decidir en què s'inverteix al municipi. El grup socialista, amb continuïtat amb la feina desenvolupada fins ara, insistirà en aquest darrer any de mandat en tres eixos programàtics que són la justícia social, la creació d'ocupació i el model de ciutat.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta