21 de juny de 2014

El consell del Baix Ebre reclama a la CHE el dragatge de la bocana del riuTORTOSA (Baix Ebre).- El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat aquest divendres una sèire de qüestions de caràcter social, entre els quals destaca la concreció per al 2014 del contracte programa en matèria de serveis socials amb el departament de Benestar Social i Família. Un programa pel qual l'ens comarcal rebria 1'5 milions d'euros per a projectes i serveis socials. D'altra banda, el ple del consell comarcal ha aprovat per unanimitat demanar a la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE) que en el futur pla de Conca de l'Ebre s'inclogui el dragatge de la bocana del riu Ebre. També que les tasques de manteniment per la navegabilitat al riu no es facin només fins a Amposta, sinó fins a la desembocadura.

 En compliment amb el compromís de celebrar sessions itinerants del plenari en els diferents municipis de la comarca, aquest divendres el ple ordinari del Consell Comarcal del Baix Ebre s'ha celebrat a l'Ajuntament de l'Aldea. El seu alcalde i portaveu d'ERC al Consell Comarcal, Dani Andreu, ha afirmat que aquesta era una mostra de la voluntat de posar la política al servei de les persones.

Vídeo Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta