27 de juny del 2014

El govern d'Amposta manté la idea de traslladar l’oci nocturn a Futuro Ciudad, tot i el tancament de la Metro


AMPOSTA (Montsià).- La notícia del tancament de la històrica discoteca Metro no ha fet variar els plans de l’equip de govern d’Amposta, que són fer una requalificació urbanística per traslladar la zona d’oci nocturn fins al centre comercial Futuro Ciudad. Així ho ha expressat l’alcalde d’Amposta, no sense lamentar abans la decisió dels responsables de la sala Metro. Manel Ferré ha recordat que amb la discoteca el polígon de Tosses havia esdevingut el principal focus de l’oci nocturn a les Terres de l’Ebre. “És una situació que ens desagrada i ens preocupa, independentment que després es pugui tornar a obrir amb un altre nom i a un altre lloc aquesta activitat”, ha apuntat Ferré.

De fet, l’alcalde ha detallat que ja ha tractat el tema en junta de portaveus de l’Ajuntament, i que el procés per fer una modificació puntal del Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM) podria durar uns sis mesos. En aquest sentit, Ferré ha tornat a reclamar la implicació dels diversos grups de l’oposició, perquè vol que aquesta requalificació siga un tema de ciutat. Paral·lelament, l’alcalde ha conclòs que continuen pendents del futur del centre comercial, un cop aturada la subhasta concursal de Futuro Ciudad Amposta. En tot cas, no descarten poder anunciar una nova implantació comercial en els propers mesos.


1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta