27 de juny del 2014

Ferré reclama millors connexions de bus d’Amposta amb el Montsià i l’estació de l'Aldea



AMPOSTA (Montsià).- L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha afirmat aquest divendres que les obres de la nova estació d’autobusos de la capital del Montsià van a bon ritme, i que podrien estar enllestides la propera tardor, perquè puga entrar en funcionament abans de final d’any. En una entrevista a Canal 21 Ebre, Ferré ha destacat que tan important com la realització de les obres és que la Generalitat traurà a concurs la gestió de la nova estació, i que puga millorar les connexions d’Amposta amb els pobles del Montsià, del conjunt del territori, i també amb l’estació de trens de l’Aldea. En aquest sentit, Ferré ha avançat que aquest mes de juny s’ha reunit amb el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, i que van aprofitar la trobada per reiterar les al·legacions de l’Ajuntament d’Amposta al nou Pla de Mobilitat de les Terres de l’Ebre.

Per tant, a més d’una enllaç amb l’estació de l’Aldea, Ferré afirma que cal incrementar els combois d’Ulldecona i la Sénia, i que l’autobús de Sant Jaume d’Enveja puga arribar a Deltebre i tornar a Amposta. Així, l’alcalde ha dit que el govern català mirarà d’atendre les demandes del seu consistori, un cop estudien les al·legacions d’Amposta i del conjunt del territori. A banda, Ferré ha afegit que el transport públic interurbà quedarà perfectament integrat als serveis que oferirà la nova estació.

Finalment, Ferré també s’ha referit a l’acord entre ajuntaments i Generalitat per reclamar al govern de l’Estat l’execució del tram ebrenc de l’autovia A7, així com la gratuïtat de l’autopista AP-7 mentre no es facen les obres. L’alcalde ha recordat que Amposta reclama una millor connexió de la nova autovia amb el desdoblament de l’eix de l’Ebre, amb les mateixes característiques que la cruïlla de l’A7 amb l’autovia de l’Aldea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta