26 de juny de 2014

Jordan obre la porta a liderar o no la nova marca electoral d’Iniciativa a Tortosa
TORTOSA (Baix Ebre).- El nou candidat d’Iniciativa a l’alcaldia de Tortosa, Jordi Jordan, ha afirmat aquest dijous que la seua designació com a cap de llista suposa un repte des del punt de vista personal. Jordan ha estat proclamat automàticament en el marc d’un procés de primàries, ja que no hi ha hagut més persones que han optat al càrrec. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Jordan ha assenyalat que confia en la nova marca electoral que Iniciativa impulsa al costat d’altres col·lectius, per construir una alternativa al govern actual de Convergència i Unió. Segons el portaveu d’Iniciativa, aquest nou projecte polític va més enllà de les fronteres de la coalició ecosocialista, i busca sumar persones que vulguen un altre model de ciutat i una altra forma de governar. De fet, Jordan ha dit que Iniciativa serà un actor més d’aquest projecte nou, amb un altre nom, i que no tindrà problema en elegir un altre cap de llista, tot i que no descarta ser-ne el candidat si així li ho demanen.

En la mateixa entrevista, Jordan no ha tancat la porta a parlar amb el PSC, però ha recordat que els socialistes actualment no tenen una posició favorable al dret a decidir de Catalunya, i això els està provocant moltes baixes de militants. Al mateix temps, el candidat d’Iniciativa gairebé ha descartat un acord electoral amb ERC, que prefereix concórrer amb les seues pròpies sigles a les eleccions municipals.

Finalment, el portaveu d’Iniciativa-Entesa per Tortosa ha repassat algunes qüestions de l’actualitat local, tot rebutjant el balanç “triomfalista” del Pla d’Acció Municipal (PAM) que ha fet el govern de Ferran Bel. De fet, quant a les noves piscines, Jordan ha recordat que fa sis mesos que negocien un nou projecte amb l’oposició. Però ha dit que Bel només vol rentar la seu imatge amb aquesta oferta de consens, i que encara no hi ha cap projecte “realista” damunt de la taula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta