17 de juny del 2014

Maquinària pesada per combatre l'incendi de Tivissa, que ja ha cremat més de 800 hectàrees



L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- L'incendi de Tivissa continua fora de control i ja ha calcinat un total de 812 hectàrees, segons les estimacions dels Agents Rurals. El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, ha explicat que ha començat a ploure molt dèbilment en algunes zones de l'incendi i que la marinada no hi bufa amb gran intensitat. El delegat s'ha mostrat "raonablement satisfet" perquè el foc avança "a poc a poc" i confiat que millorin les condicions climatològiques per tal de poder donar "notícies més encoratjadores". A hores d'ara l'incendi s'està combatent amb mitjans aeris, treballs manuals i maquinària pesada, especialment al flanc est, que és el que té més potencial de creixement.

Per la seua banda, l'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, que ha sobrevolat la zona dos cops, ha baixat de l'helicòpter optimista sobre l'evolució del foc. "Crec que quan entri la marinada tindrà poca capacitat de revifar perquè ho tenen molt ben acotat", ha assegurat. Jardí ha explicat que la preocupació, des d'aquest dilluns a la tarda, és el flanc est al barranc dels Fogassos, però que l'ha vist "molt dèbil".

Via ACN
Imatge Bombers de la Generalitat, a Twitter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta