2 de juny del 2014

'Mar i Cel', la nova aposta de la Lira Ampostina per als dies 27, 28 i 29 de juny



AMPOSTA (Montsià).- Els dies 27, 28 i 29 de juny La Lira Ampostina portarà al teatre-auditori de la Societat una versió molt especial de 'Mar i Cel', amb música d'Albert Guinovart i llibret de Xavier Bru de Sala. L'adaptació dramatúrgica d'aquesta versió ebrenca del primer gran musical català de Dagoll Dagom és de Marc Chornet i la música, d'Octavi Ruz i Eric Benito. Aquesta obra tracta problemes actuals, de separació entre cultures i religions amb una història d'amor com a fil argumental entre una cristiana i un pirata musulmà.

Durant la presentació del projecte, el director de la Banda de Música de la Lira Ampostina, Octavi Ruiz, ha explicat que aquesta nova aposta representa un repte important per a l'agrupació, ja que és una obra molt coneguda. També s'ha mostrat convençut que el públic quedarà molt satisfet amb l'obra. Per la seua part, el responsable de l'adaptació dramatúrgica d'aquesta versió ebrenca de 'Mar i Cel', Marc Chornet, ha destacat la implicació dels músics de la Lira Ampostina en aquest projecte.

'Mar i Cel' es representarà per primer cop el divendres 27 de juny, i seguiran dos sessions dissabte 28 i dos mes diumenge 29 de juny. Les entrades ja es poden adquirir a través del web www.ticketea.com i a la secretaria de l'Escola de Música de la Lira Ampostina. El preu de la localitat a taquilla és de 15 euros i de 13 euros amb entrada anticipada. L'equip de persones que representaran aquesta obra està format pels músics de la Lira Ampostina, per integrants del Jove Cor Flumine, i també del Cor de la Lira Ampostina.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta