20 de juny del 2014

Martí lamenta que l’Ametlla de Mar ha afrontat en solitari la regeneració de les platges



L'AMETLLA DE MAR (Montsià).- L’Ametlla de Mar afronta en solitari la regeneració de les platges L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Andreu Martí, ha explicat aquest divendres que la seua població comença la temporada d’estiu amb les platges en unes condicions òptimes, amb un estat “immillorable”, i amb la satisfacció d’haver aconseguit fins a vuit Banderes Blaves que certifiquen la seua qualitat. Amb tot, Martí no s’ha estat de lamentar la falta de col·laboració del govern de l’Estat a l’hora de regenerar les platges amb sorra. De fet, l’alcalde calero ha assenyalat que l’Estat els ha denegat una aportació econòmica d’uns 15.000 euros per regenerar les platges, tot al·legant problemes pressupostaris. Un cost que ha hagut d’assumir l’Ajuntament en solitari, tenint en compte la importància que té per al turisme de l’Ametlla de Mar el fet de tenir les platges amb tots els serveis i en bones condicions.

Durant la mateixa entrevista a Canal 21 Ebre, Martí també ha repassat altres qüestions de l’actualitat a l’Ametlla de Mar, com l’inici de les obres de la nova comissaria dels Mossos d’Esquadra, o la propera adjudicació de la construcció del nou pont de la urbanització Tres Cales. De la mateixa manera, l’alcalde ha anunciat l’impuls a la darrera fase del parc de Bon Repòs, el projecte del gran pulmó verd de l’Ametlla de Mar que serà una realitat per a la festa de la Candelera del 2015.

Finalment, Martí ha valorat altres projectes immediats, com la nova carretera entre l’Ametlla de Mar i el Perelló o l’inici de l’activitat Pesca Turisme, que permetrà que els pescadors puguen traure un aprofitament turístic a les seues embarcacions. L’alcalde ha afegit, també, que abans de final del mandat s’arranjaran diversos carrers al nucli urbà de l’Ametlla de Mar i la urbanització de Tres Cales.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta