29 de juliol de 2014

El restaurant Les Moles oferirà un refrigeri als donants de sang, aquest dijous a Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- Refrigeris elaborats per cuiners distingits amb estrelles Michelin per pal·liar la caiguda de reserves de sang durant l'estiu. El Banc de Sang i Teixits organitza una jornada de donació aquest pròxim dijous, 31 de juliol, a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, amb la qual recompensarà els participants amb una degustació dels plats del xef del restaurant Les Moles d'Ulldecona, Jeroni Castell. No és el primer cop que cuiners amb estrella Michelin participen solidàriament en la campanya 'Tinc sang de sibarita", però es tracta, segons el responsable del Banc al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, Enric Contreras, d'una iniciativa que ja ha mobilitzat tots els xefs amb aquest guardó al territori.

Via ACN i Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta