1 de juliol del 2014

La Ribera d'Ebre substituirà tot l'enllumenat públic d'onze dels seus municipis



MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre té previst publicar aquest mateix mes de juliol les bases del concurs per substituir l'enllumenat públic d'onze dels catorze municipis de la comarca. Es tracta d'un projecte "ambiciós i pioner", que podrà tirar endavant després que els ajuntaments hagin donat llum verda amb l'aprovació dels seus plenaris. La substitució de tot l'enllumenat públic d'aquests pobles suposarà una inversió de més de 2 milions d'euros. Així mateix, es calcula que representarà un estalvi energètic per cadascun dels municipis que oscil·larà entre el 30 i el 50 per cent. El president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Jordi Jardí, ha afirmat que estan "entusiasmats" davant aquest repte, que esperen es converteixi en un model a seguir.

En el marc del ple del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre també es va explicar el nou pla de promoció turística de la comarca que, segons Jardí, posa les bases perquè la comarca sigui un referent turístic. El ple del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre també va aprovar el conveni amb el Departament d'Ensenyament per al finançament de les competències delegades relatives a la gestió del servei escolar de transport o el servei escolar de menjador. També es va signar un conveni de col·laboració amb el Consorci Administració Oberta de Catalunya en les prestació de serveis d'assistència tècnica a les administracions locals de la comarca en l'ús de tecnologies de la informació i la comunicació.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta