29 d’agost del 2014

El PSC de Móra d'Ebre reclama un informe extern dels comptes municipals del 2013


MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El PSC ha demanat al govern municipal de CiU que encomane als serveis tècnics de la Diputació de Tarragona (SAM) un informe sobre la situació del Compte General de l’exercici 2013, amb les corresponents mesures correctores per al compliment de la legalitat vigent. Segons el portaveu socialista, Josep Solé Arnal, la petició arriba després que en el darrer ple, celebrat el 7 d’agost passat, es debatés l’informe presentat per Intervenció. Entre altres conclusions, aquest informe assenyala “el no compliment de la Llei 38/2003 de 17 de novembre, general de subvencions, i l’incompliment del reglament del registre municipal d’entitats i associacions de Móra d’Ebre”.

També recorda que quant a la contractació de personal s’hauria de seguir el que estableix l’article 291 del DL 2/2003 de 28 d’abril. i exposa que la fiscalització prèvia a les despeses del capítol II no està ajustada a la normativa de contractació administrativa de determinades despeses.

Solé Arnal també ha argumentat la petició del grup socialista, ja que l’informe d’intervenció quantifica “el deute viu total (pendent d’amortitzar a curt i llarg termini) que és de 7.007.724,30 euros; que l’estalvi net dóna un resultat negatiu de -269.321,94 euros, i que no es compleix el període mig de pagament a proveïdors que hauria de ser inferior a 30 dies”. Finalment, els socialistes reclamen al govern municipal que lliuri als membres del grup socialista còpia de les actes de la Junta de Govern Local en els terminis establerts en la legislació vigent.

Imatge PSC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta