29 d’agost del 2014

Aregio defensa la potencialitat econòmica de les oliveres mil·lenàries i garanteix el suport de la Generalitat




ULLDECONA (Montsià).- El secretari d’Ocupació i Relacions Laborals, Joan Aregio, ha visitat aquest divendres les oliveres mil·lenàries del Museu de l’Arión d’Ulldecona. D’aquesta manera, Aregio ha conegut de primera mà els treballs realitzats dins dels projectes innovador i experimentals Olivat i Olivat 2 que s’han realitzat amb el sector i que pretén aconseguir un cupatge controlat d’alta gamma d’aquests olis varietals. Aregio ha destacat la qualitat de l’oli de les oliveres mil·lenàries i també les potencialitats econòmiques que les oliveres mil·lenàries tenen per al territori.

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha destinat diversos ajuts als projectes de la Mancomunitat de la Taula del Sénia. Així ho ha recordat la gerent de la Mancomunitat, Teresa Adell, qui també ha avançat que s’està treballant en un projecte d’oleoturisme, amb itineraris que passaran pels nou pobles de Catalunya, l’Aragó i el País Valencià que formen el territori del Sénia. Per la seva part, l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Balagué, ha insistit que el projecte turístic i gastronòmic al voltant de les oliveres mil·lenàries està avançant i aconseguint el seu rendiment, i que poc a poc van incrementant l’exportació d’aquest oli mil·lenari. La Mancomunitat de la Taula del Sénia té catalogades fins a 4.700 oliveres mil·lenàries.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta