21 d’agost del 2014

Iban Rabasa pronunciarà la conferència institucional de l'11 de Setembre a Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- La tradicional conferència institucional de l'11 de Setembre a l'Ajuntament de Tortosa per commemorar la Diada Nacional de Catalunya, correrà enguany a càrrec d'Iban Rabasa i Benavent, director general de Relacions Exteriors del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya. La conferència tindrà lloc al Saló de Sessions a les 11.00 hores.

 El tortosí Iban Rabasa, nascut el 1982, ocupa el càrrec des del juny d'enguany, havent estat prèviament cap de gabinet de la conselleria d'Agricultura i president nacional de la Unió de Joves. És llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra, i en Publicitat i Relacions Públiques per la FCC Blanquerna-URL, Diploma de Postgrau en Lideratge i Govern Local per la UAB, i membre del VIII Programa de Lideratge per la Gestió Pública per IESE.

2 comentaris:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta