26 d’agost del 2014

L'auditori Felip Pedrell de Tortosa estrena web coincidint amb una nova temporada espectacular




TORTOSA (Baix Ebre).- El Teatre Auditori Felip Pedrell (TAFP) de Tortosa disposarà d'un nou portal a internet, a partir d'aquesta propera temporada de tardor. Una nova eina a l'abast del públic, que permetrà conèixer de primera mà les novetats de la programació, les activitats culturals de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa, i poder accedir còmodament a la compra d'entrades per als espectacles del teatre municipal. La nova pàgina web estarà disponible pel seu ús pel públic a partir del dia 2 de setembre, i la seua adreça és www.teatreauditoritortosa.cat.

El regidor de Cultura, Joaquim del Pino, i la directora de l'àrea de Cultura, María José Bel, han presentat aquest dimarts aquesta novetat, juntament amb els principals detalls de la programació per a la temporada setembre-desembre 2014. D'entre la nova proposta del TAFP, cal destacar la presència sobre el seu escenari de dos grans noms de la interpretació de l'Estat espanyol, com són María Galiana (la brillant protagonista de "Solas", de Benito Zambrano, "Tapas", de José Corbacho, i coneguda per tots els públics com l'àvia de la popular sèrie de televisió "Cuéntame"), i Juan Echanove ("Madregilda", de Francisco Regueiro, "La flor de mi secreto", d'Almodóvar, o "Bajarse al moro", de Fernando Colomo). Aquests dos grans actors oferiran la representació de "Conversaciones con mamá", estrenada al Bellas Artes de Madrid la passada temporada de tardor de 2013 i escrita per l'autor argentí Santiago Carlos Oves, amb versió de Jordi Galcerán, el qual va adaptar el guió de la pel·lícula homònima. L'obra es representarà el divendres 19 de desembre a les 22.00 hores.

Altres propostes teatrals seran "Lo tuyo y lo mío" (14 de novembre), una comèdia que utilitza com a únics diàlegs cançons dels anys seixanta fins a l'actualitat, i "Confessions de dones de 30" (3 d'octubre), una conversa en clau d'humor entre tres actrius molt ben compenetrades.

La màgia també serà present al Felip Pedrell de la mà d'un dels seus més coneguts representants, el Mag Lari, aquest proper 21 de setembre. Pel que fa als espectacles per als més petits de la casa, tres són les propostes: "Sense Solta" (12 d'octubre), "Viatge a l'Illa del Tresor" (16 de novembre), i "Pianissimus Circus" (14 de desembre), totes sota l'aixopluc dels populars "Diumenges en Família".

La música, per descomptat, també té una parcel·la important dins d'aquesta nova programació, amb el concert del Memorial Monclús, a càrrec de la Banda Municipal de Música de Tortosa, a l'església del Roser de Ferreries el proper 27 de setembre, així com l'habitual Concert de Santa Cecília, també amb la Banda Municipal, que tindrà lloc al Teatre Auditori el 21 de novembre. Per acabar, el tradicional "Lo Misteri de Nadal" de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, que arriba puntual a la seua cita anual el mateix dia de Nadal, 25 de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta