10 de setembre del 2014

El PSC condemna unes pintades amb amenaces de mort a l'alcalde de Tortosa aparegudes al voltant de les piscines


TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal del PSC a Tortosa ha condemnat aquest dimecres les pintades d’amenaça de mort a l'alcalde, Ferran Bel (CiU), aparegudes la setmana passada al voltant de les piscines municipals. Segons han explicat al PSC diferents veïns de Ferreries, van ser diverses les pintades d’amenaça de mort a l’alcalde que van aparèixer la nit de dijous 4 de setembre al voltant de les derruïdes piscines, al barri de Ferreries, amb un marcat to reivindicatiu. En concret, les pintades van aparèixer al mur del carrer Alcanyís i també al cartell que encara anunciava la construcció del complex d'aigües a càrrec de Quatuor. Roig ha assegurat que, tot i discrepar políticament per com s’està duent el procés de construcció de les piscines, hi ha "línies roges que no es poden traspassar".

El portaveu i candidat del PSC ha manifestat el "rebuig més rotund de qualsevol tipus d'amenaces o declaració violenta a qualsevol ciutadà, i per tant als qui són els seus representants legítims", motiu pel qual donarà suport a "totes les accions judicials que Ferran Bel o l’Ajuntament de Tortosa vulguin emprendre en aquesta direcció”. Roig ha assegurat que aquestes pintades amb amenaces de mort i insults són una autèntica barbaritat”. El portaveu del PSC ha destacat que els socialistes estan "totalment en contra" d’accions com aquestes i ha mostrat "la indignació, condemna i total repulsa per uns actes que pretenen menyscabar la convivència de la nostra ciutat a través de mètodes antidemocràtics i feixistes".

Segons Roig, "fets tan lamentables com aquests no es poden a tolerar". "Aquests actes vandàlics provocats són deplorables, - ha prosseguit Roig- i vénen de determinades persones que, sota l'anonimat, es dediquen a insultar i a amenaçar”. Malgrat defensar el dret dels veïns a demostrar el seu "enuig" pels quasi quatre anys que porten paralitzades les obres de les piscines municipals, pels socialistes “la llibertat d'expressió no es pot utilitzar a qualsevol preu, i menys encara quan s'amenaça de mort o s'insulta", ha assenyalat Roig. "Tots tenim dret a expressar la nostra opinió, però s'ha de realitzar des del respecte i la legalitat", ha manifestat el regidor socialista. El PSC de Tortosa ha mostrat el seu suport a Bel, “un alcalde escollit democràticament. De fet, els socialistes han dirigit una missiva a l’alcalde, expressant-li la seua solidaritat. "En democràcia són inadmissibles qualsevol amenaça o vexació cap als càrrecs electes i els responsables de tals accions han de respondre davant la Justícia", ha defensat Roig, que ha expressat la seua confiança en què tard o d’hora els autors d’aquestes pintades siguin identificats pels cossos i forces de seguretat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta