16 de setembre del 2014

La Diputació promociona les festes tradicionals de la sega que celebren a les Terres de l'Ebre



DELTEBRE (Baix Ebre).- Per primer cop, les diferents festes dedicades a la sega tradicional de l'arròs del delta de l'Ebre es difonen de manera conjunta amb la intenció d'arribar millor al potencial visitant. Aquesta promoció es du a terme sota l'aixopluc de la Diputació de Tarragona i la seva marca turística Terres de l'Ebre, a través d'un apartat específic del web de Terres de l'Ebre on s'inclouen els programes d'actes, restaurants, allotjaments i altres informacions d'interès. Les activitats relacionades amb la sega de l'arròs se celebraran a l'Ampolla i a Deltebre (21 de setembre), a Sant Jaume d'Enveja (28 de setembre), a Amposta (5 d'octubre) i als Muntells (12 d'octubre).

En paral·lel, es duran a terme les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs a l'Ampolla (21 de setembre a 5 d'octubre) i a Amposta (1 a 31 d'octubre). Les festes tenen com a objectiu la promoció de la gastronomia i, al mateix temps, del conjunt de recursos turístics ebrencs. Els actes inclouran exhibicions de la sega tradicional, en les que es mostrarà a cop de falç com es segaven els camps d'arròs i com les garbes eren transportades des del lloc de la sega fins a l'era per a batre-les i extreure'n el gra d'arròs. El programa també inclou música tradicional, degustació de diferents varietats d'arròs i jocs populars, entre altres activitats.

A banda de la creació de l'apartat específic del web (www.terresdelebre.travel/festesarros), també s'han imprès fullets per repartir a oficines de turisme i establiments turístics de les Terres de l'Ebre, la Costa Daurada i el nord de Castelló. Així mateix, es difondran les festes en mitjans digitals especialitzats en gastronomia i en ràdios, on se sortejaran estades de cap de setmana a la zona del delta de l'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta