2 de setembre del 2014

Tortosa enderroca l'antiga xurreria del parc Teodor González i estudia reemplaçar-la per una altra instal·lació



TORTOSA (Baix Ebre).- L’Ajuntament de Tortosa ha enderrocat aquest dilluns les antigues instal·lacions de la xurreria del parc municipal Teodoro González, i ha reordenat l’espai resultant. En els darrers mesos, l'antiga xurreria El Parque havia estat protegida amb unes tanques, per evitar que ningú s'hi acostés. L’actuació s’ha fet amb recursos propis, enretirant tota l’estructura i els fonaments de la xurreria, que durant molts anys va ser un dels elements més populars del parc de Tortosa. Segons l'Ajuntament, el consistori està estudiant la possibilitat de dotar el parc d’una instal·lació semblant, però dotada del necessari per poder prestar un millor servei als usuaris.

De fet, a principis del 2012 l'Ajuntament ja va autoritzar la instal·lació d'una xurreria ambulant al parc municipal. Durant algunes setmanes, la xurreria va ubicar-se en el passeig d'accés al parc des de la part del carrer Rosselló.

Una imatge de les tasques d'enderrocament, en una fotografia presa aquest dilluns. FOTO: JOSEP BAUBÍ.

4 comentaris:

  1. A Tortosa, tot s'acaba igual, amb excavadora i bulldozer. I la locomotora del Carrilet instal.lada en el Parc Municipal no ha acabat al de Forès (reciclador de xatarra) perquè l'arreglen els amics del carrilet de Deltebre, que si no...

    Parc Municipal: concessió per explotació econòmica.
    Antic Mercat del Peix: concessió per explotació econòmica.
    Antiga estació del carrilet: Som-hi! Concessió per explotació econòmica.


    PD: Tret del monument del riu. Aquest ni es toca, ni s'explota.

    ResponElimina
  2. Com també cal reconèixer el que es fa bé, felicitats per acabar d'urbanitzar la placeta que hi ha entre carrer Adrià d'Utrech I Rosa Maria Molas. Molt bé.

    ResponElimina
  3. Un licsó no fa maig!

    ResponElimina
  4. Lo meu homenaje a la Xurrería del Parque de Tortosa:
    http://humorcillet.blogspot.com.es/2014/09/adeu-la-xurreria-del-parque-tortosa.html

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta