2 d’octubre del 2014

Nova acció per promoure la implantació de nous comerços al centre i nucli antic de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- L’Ajuntament de Tortosa tornarà a organitzar en poques setmanes una nova jornada de portes obertes als locals buits i disponibles del centre i del nucli històric, per afavorir la implantació de nous comerços i negocis. Així ho ha avançat aquest dijous el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Fires, Emili Lehmann, durant una entrevista a Canal 21 Ebre. El quart tinent d’alcalde també ha explicat que abans de la campanya de Nadal es concretarà l’obertura de dos o tres nous comerços al centre de Tortosa. Així, Lehmann ha assenyalat que ara l’Ajuntament farà aquesta nova acció per posar en contacte els emprenedors amb els propietaris dels locals en venda o lloguer. I també ha apuntat que el sector del comerç està força confiat en què la campanya de Nadal pot ser clau per consolidar l’inici de la recuperació econòmica.

D’altra banda, Lehmann ha fet una valoració molt positiva de la primera setmana de la ruta ‘A Tortosa de Tapes’, que ha organitzat la Cambra de Comerç. I és que durant el primer cap de setmana es van servir 13.000 tapes en els 31 bars i restaurants que hi col·laboraren. De fet, Lehmann ha assenyalat que és una acció que beneficia el conjunt de la ciutat. El regidor ha destacat l’èxit de la iniciativa i ha apuntat que la ruta encara pot créixer més i atraure a la ciutat més gent de fora de Tortosa, fins el proper 12 d’octubre.

Finalment, Lehmann ha repassat altres qüestions, com els preparatius de la dinovena edició de la fira Ebreokasió, que tindrà lloc del 17 al 19 d’octubre. Abans, però, es farà la primera edició de la Trobada d’Artistes i Artesans, que es farà els primers dissabtes de cada mes a la plaça d’Alfons XII. De la mateixa manera, ha recordat que del 14 al 16 de novembre es farà la primera edició de la fira Tortosantic, al pavelló de Remolins. Al mateix lloc, però pel pont de la Puríssima, se celebrarà la tercera edició de la fira d’aus de raça i aus exòtiques, després del gran èxit de l’any passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta