15 de gener del 2015

Cent per Cent per Batea veu l’alcalde incapaç de negociar una solució pel servei de rehabilitació



BATEA (Terra Alta).- El portaveu del grup Cent per Cent per Batea, Ramon Arnal, ha afirmat aquest dijous que els preocupa la crispació política que ha generat al poble el conflicte entre l’Ajuntament de Batea i la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI, al voltant de la polèmica pel servei de rehabilitació. Arnal ha afegit que no hauria de trencar-se la cohesió social en un poble de 2.000 habitants, i ha recordat el procés que ha seguit el conflicte pel concurs del servei de rehabilitació i logopèdia per part del Departament de Salut, que la mateixa fundació feia problemes des de fa 10 anys. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el regidor d’aquest grup de l’oposició ha valorat que el tema no s’ha gestionat bé des de l’Ajuntament. I és que el consistori no va impugnar un concurs al que finalment només s’hi va presentar la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI i no Sagessa, que s’encarrega de la residència per a la gent gran municipal.

Arnal ha assenyalat que a partir d’aquí el tema s’ha “descontrolat” i ha desembocat en altres litigis. Quant a les possibles solucions, el portaveu del Cent per Cent per Batea ha afirmat que el consistori hauria de reprendre el diàleg amb Salut i amb la fundació per intentar arribar a acords. Però Arnal ha dit que veuen el govern de Joaquim Paladella “incapaç de negociar” perquè considera que la rehabilitació hauria de fer-se al centre sociosanitari.

En la mateixa entrevista, Arnal ha rebutjat les crítiques de “joc brut” que Paladella ha fet als grups de Cent per Cent per Batea i CiU. De fet, ha volgut deixar clar que Cent per Cent per Batea no té cap responsabilitat en la filtració d’informació municipal a la Fundació Terra Alta Segle XXI, tot i que l’alcalde ha vinculat l’oposició a les causes judicials obertes contra l’equip de govern. Arnal no ha amagat la relació familiar i personal d’alguns membres del seu grup polític amb la fundació, però ha dit que això és normal en un poble petit, i que la intenció del grup Cent per Cent per Batea és defensar una empresa de la població.

Finalment, Arnal ha apuntat que és germà de la tècnica que segons l’Ajuntament va falsificar els plànols de la planta baixa del local de la Fundació Terra Alta Segle XXI. El regidor ha admès que a la documentació hi ha una errada en el dibuix de les escales de la porta d’accés, però ha assegurat que no hi havia intenció d’enganyar el jutge. El regidor ha recordat que la querella del govern de Batea no ha estat admesa a tràmit, però sí les denúncies que ha presentat la fundació i que han acabat amb la imputació de l’alcalde i de dos treballadors municipals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta