19 de gener del 2015

ERC demana responsabilitats per l'anul·lació de la llicència d'obres del tanatori de Móra la Nova


MÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre).- Una sentència dictada el passat 29 de desembre pel jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Tarragona declara nul·la la concessió de la llicència d’obres del tanatori de Móra la Nova. La sentència arriba després de la demanda de Funerària Priorat-Ribera d’Ebre-Terra Alta, per la qual s’impugnava la concessió d’una llicència d’obres a Funerària Mena per restaurar l’escorxador de Móra la Nova i destinar-lo a servei de tanatori. Segons el portaveu municipal d’ERC, Jesús Álvarez, ara el jutge dóna la raó a la part demandant, i considera que la classificació del sòl on està ubicat l’antic escorxador és sòl no urbanitzable de valor agrícola i que, abans de concedir la llicència d’obres s’havien de modificar les normes de planejament municipal.

En aquest sentit, Álvarez ha recordat que aquest fet ja es va denunciar per ERC en el ple del 30 d’octubre passat i que, ara, la sentència els dóna la raó. El portaveu republicà ha remarcat que la llicència és nul·la de ple dret. i que tot el procediment que s’ha seguit amb el tanatori queda afectat. Així ERC ha demanat al govern municipal de CiU que depurin i assumeixin responsabilitats davant aquesta sentència./ Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta