8 de gener del 2015

La plataforma del Sénia convoca una marxa fúnebre contra la indemnització del Castor


ALCANAR (Montsià).- La Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia ha convocat oficialment la mobilització anunciada per mostrar el rebuig de la societat civil al pagament de la indemnització a la concessionària del magatzem de gas Castor. La concentració es farà el proper diumenge, 11 de gener, a les dotze del migdia i sortirà de la plaça Major d'Alcanar fins a la plaça de bous de la població.

La Plataforma vol escenificar simbòlicament una "marxa fúnebre" per "incinerar" el deute del Castor. És per aquest fet que demanen als assistents que vinguin vestits amb roba de color negre. La mobilització es convoca per protestar per l'abonament de la indemnització a l'empresa Escal UGS de 1.350 milions d'euros. La mobilització reclamarà el tancament definitiu del Castor -ara està en hibernació- i el desmantellament de les instal·lacions. A més, també demanaran a Escal UGS que faci públics tots els documents necessaris per determinar la inoperativitat de la planata i les "autèntiques raons tècniques" que van provocar els sismes./ ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta