12 de gener del 2015

Salvadó (ERC), convençut que 'abans de 48 hores' s'arribarà a un acord 'ampli i clar' amb CiU per fer eleccions


ALCANAR (Montsià).- El secretari general adjunt d'ERC, Lluís Salvadó, ha explicat aquest diumenge a Alcanar que s'estan mantenint contactes multilaterals per acabar de concretar els elements que han generat malestar o discrepància entre la seua formació i CiU. Així, ha insistit que es troben "en l'àmbit dels detalls", i s'ha mostrat convençut que "abans de 48 hores podrem arribar a un acord ampli i clar" que permeti "la celebració d'unes eleccions durant el primer trimestre del 2015". Salvadó ha reconegut que les negociacions s'haurien pogut portar "en uns termes una mica més clars", però "encara tenim temps per rectificar". Finalment, ha lamentat que aquest cap de setmana no s'hagi pogut celebrar la reunió d'urgència que ERC va demanar dissabte.

"Per part d'ERC enteníem que dins del que era la proposta tercera del president Mas ja hi havia un marc d'acord", ha manifestat Salvadó, però "el president Mas va interpretar que no". Per això, ha insistit, s'està treballant per desfer malentesos i ambigüitats. Malgrat aquest cap de setmana no s'ha pogut portar a terme la reunió d'urgència que la formació republicana demanava aquest dissabte, el secretari general adjunt del partit ha avançat que s'han marcat com a objectiu "que en 48 hores puguem tenir damunt de la taula un acord ampli entre ERC i CiU".

Salvadó ha entonat el 'mea culpa' exposant que els contactes de les darreres setmanes s'haurien pogut portar d'una altra manera, però tot i això ha apostat per un acord "que permeti la celebració d'unes eleccions durant el primer trimestre del 2015". Un acord, ha detallat també, "amb el vistiplau de les tres entitats principals de la societat civil sobiranista", referint-se a l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència.

El secretari general adjunt d'ERC ha fet aquestes declaracions aquest diumenge al migdia a Alcanar, al Montsià, on ha participat a la marxa fúnebre convocada per la Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia contra la indemnització a la concessionària del magatzem de gas Castor. / ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta