18 de febrer del 2015

Canal 21 Ebre fa cinc mesos que espera l'adhesió a La Xarxa, tot i tenir l'aval de 48 ajuntaments ebrencs


TORTOSA (Baix Ebre).- Canal 21 Ebre ha presentat l’aval de fins a 48 dels 52 ajuntaments de les Terres de l'Ebre per adherir-se a La Xarxa, una plataforma multimèdia de suport a l’audiovisual local que té com a objectius donar resposta a les necessitats del sector i contribuir a la seua dinamització. Els ajuntaments han volgut demostrar, així, el suport del conjunt del territori a aquest mitjà de comunicació local que, des dels seus inicis, ha apostat pel periodisme de qualitat i proximitat. Per diversos motius, els quatre municipis que encara no han avalat l'adhesió de Canal 21 Ebre a La Xarxa són els ajuntaments de Tortosa, Paüls, la Pobla de Massaluca i Miravet.

Canal 21 Ebre ja fa cinc mesos que va completar els tràmits per adherir-se a La Xarxa, després de sol·licitar-ho en reiterades ocasions. Per entrar a forma part de La Xarxa només és necessari comptar amb l’aval d’un dels ajuntaments del territori. Però, tot i disposar d’aquests 48 avals i la documentació necessària, i de complir amb tots els requisits que es demanen per formar-hi part, Canal 21 Ebre encara espera rebre l’aprovació definitiva de La Xarxa per adherir-s’hi. Canal 21 Ebre ja ha demanat saber als responsables de La Xarxa i del mateix govern català per què s’està obstaculitzant la seua entrada en aquesta plataforma multimèdia de suport a l’audiovisual local, tot i complir amb els requisits necessaris. 

La Xarxa treballa en coordinació directa amb els mitjans de comunicació locals adherits (televisions, ràdios i mitjans en línia), per a qui posa a disposició un ampli catàleg de serveis. Una altra televisió privada del territori, Canal TE, ja forma part de La Xarxa, així com algunes ràdios municipals com ara Ràdio Tortosa, Amposta Ràdio, Ràdio Delta o La Cala Ràdio. Segons Canal 21 Ebre, el retard en l’aprovació de la seua adhesió a La Xarxa va en detriment d’aquest mitjà de proximitat del territori, del seu avanç, dels seus treballadors i dels seus espectadors.

Segons Canal 21 Ebre, l'adhesió a La Xarxa ha de ser un pas més en el seu camí per consolidar-se com "la televisió local i comarcal de referència a les Terres de l’Ebre". Més enllà de continuar apostant amb força pels continguts de proximitat, donant veu als protagonistes del territori amb una programació pròpia, extensa i variada, Canal 21 Ebre vol entrar a formar part de La Xarxa de Televisions Locals per tal de "treballar de forma coordinada amb altres mitjans de comunicació locals i intercanviar continguts d’interès" pels espectadors de la cadena.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta