18 de febrer de 2015

Tortosa reordena els aparcaments a la plaça Joaquim Bau, l'accés a l'estadi municipal i la zona blava de FerreriesTORTOSA (Baix Ebre).- La brigada municipal de Tortosa està enllestint la reordenació de la plaça Joaquim Bau i la reforma de l’accés a l’estadi municipal Josep Otero. Un cop descartat el pàrquing soterrat que s’havia vinculat a la construcció del complex d’aigües, l’Ajuntament ha optat per sanejar la plaça de l’Estadi i tornar a pavimentar el gran aparcament en superfície. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el regidor de Serveis, Domingo Tomàs, ha explicat els detalls de l’actuació que la brigada ha realitzat en les darreres setmanes, i que ha culminat fa pocs dies amb la senyalització dels estacionaments i d’un vial per a vianants per l’interior de la mateixa plaça. De la mateixa manera, ara s’instal·laran unes baranes per evitar l’accés de les persones a les zones que s’han tornat a enjardinar. I, d’un altra banda, la brigada també està millorant l’accés a l’estadi, que ara s’obrirà a la plaça Joaquim Bau amb una renovada zona d’esbarjo.

Tomàs ha volgut destacar que totes aquestes actuacions, així com la renovació dels vestidors del camp de futbol, s’estan realitzant amb la brigada. A més, l’equip de Manteniment i Logística també ha reordenat els aparcaments del carrer Alfara de Carles, al costat de la llar de jubilats de Ferreries, ja que fins ara es podia estacionar damunt de la vorera. Com a contrapartida, s’han eliminat una part dels aparcaments en zona blava del carrer València, una actuació que també ha permès facilitar els girs des de la Rambla de Catalunya perquè a la part dreta del carrer s’ha prohibit parar i estacionar, a més d’habilitar-hi un pàrquing per a motos.

En la mateixa entrevista, Tomàs no ha descartat més canvis en la zona blava de la ciutat, tot i que ha assenyalat que l’ús d’aquest tipus d’estacionament s’està normalitzant, després del rebuig que inicialment va provocar l’ampliació de l’àrea de parquímetres a Ferreries i el Temple. D’altra banda, el regidor ha detallat que ja s’ha renovat el 70% de l’enllumenat públic del municipi, i que en les properes setmanes s’emprendrà la millora dels punts de llum de la zona centre, per la qual cosa serà necessari programar alteracions en el trànsit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta