27 de febrer del 2015

La segona víctima mortal a l'accident de l'N-340 és Lluís Montagut, molt conegut a Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El conductor del turisme en què viatjava la víctima mortal del xoc frontal d'aquest dijous a la tarda a la carretera N-340, a l'Ampolla, va morir ahir a la nit, segons ha informat aquest divendres el Servei Català de Trànsit (SCT). Es tracta de Lluís Montagut Rodríguez, de 68 anys i veí de Tortosa, que després de l'accident va ser traslladat en estat greu a l'hospital Verge de la Cinta en estat greu, on finalment va morir. Montagut era una persona molt coneguda a la ciutat, pel seu activisme cultural. De fet, va ser l'autor del llibre 'Els gegants de Tortosa', editat el 1996 per la Cooperativa Gràfica Dertosense. Des de la seua jubilació com a treballador de l'Arxiu Històric, Montagut també era molt actiu a Facebook, on sovint polemitzava sobre temes de l'actualitat tortosina, catalana i espanyola. L'altra víctima mortal de l'accident és la seua dona Josefa, de 67 anys. El funeral per Montagut i la seua dona serà aquest dissabte, 28 de febrer, a l'església de Remolins, a partir de les 17.30 hores.

Pel que fa el conductor de l'altre vehicle implicat va resultar ferit de caràcter greu. El xoc frontal es va produir aquest dijous al voltant de dos quarts de set del vespre al quilòmetre 1.101 de la N-340. Fins al lloc, s'hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). En quant a l'afectació viària a la zona de l'accident, es va circular amb pas alternatiu fins a dos quarts de nou del vespre. A aquesta hora, es va reobrir en els dos sentits. / Imatge: 'Els gegants de Tortosa', de Lluís Montagut.

1 comentari:

  1. ...esta zona de carretera nacional es un punto muy, pero que muy negro, hay muchas defunciones contabilizadas... creo que se habría de estudiar como hacerlo un tramo neutro (sin accidentes)...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta