10 de febrer del 2015

Núria Ventura confirma que concorrerà a les municipals amb la candidatura Socialistes d'Ulldecona


ULLDECONA (Montsià).- Núria Ventura ha confirmat aquest dimarts la seua intenció de tornar a presentar-se a l’alcaldia d’Ulldecona, amb l’objectiu de vertebrar una alternativa d’esquerres a l’actual govern municipal de CiU, PP i independents. Ventura també ha assenyalat que acabarà la legislatura com a diputada del grup parlamentari del PSC, quan al juliol Artur Mas dissoldrà el Parlament per convocar les eleccions del proper 27 de setembre. Però abans, Ventura concorrerà a les eleccions municipals del proper 24 de maig amb una candidatura que es dirà Socialistes d’Ulldecona, i que aplegarà membres del PSC i exmilitants socialistes, però també d’altres partits d’esquerres i gent que no ha militat mai en cap partit. Segons l’exalcaldessa, ara estan recollint diversos avals per donar suport a la candidatura, al mateix temps que acaben de definir el nou programa electoral.

D’altra banda, Ventura ha repassat altres temes de l’actualitat municipal, com ara les obres de millora de la biblioteca d’Ulldecona. De fet, la regidora socialista ha acusat el govern actual d’haver deixat al calaix el projecte del govern anterior i també el projecte que havia anunciat al principi del mandat. Ventura ha tornar a acusar el govern de Núria Balagué de deixar perdre la subvenció de la llei de Barris i de no plantar-se davant de la Generalitat. Quant a la millora de les finances municipals, Ventura ha assenyalat que potser és cert que l’Ajuntament ha reduït el deute amb els bancs. Però ha advertit que hi ha entitats, associacions, comerços, autònoms i altres proveïdors que reclamen a l’Ajuntament d’Ulldecona un total d’1,3 milions d’euros en factures impagades.

1 comentari:

  1. Quina poca vergonya, amb el forat que va deixar a les arques municipals, i ara ve donant lliçons...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta