20 de febrer del 2015

Pallarès deixa clar que la Generalitat no té pressupost per al nou hospital de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- El delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha defensat aquest divendres les actuacions del govern al territori, tot i la retallada en el pressupost en el pressupost d’inversions per al 2015. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Pallarès ha destacat que al pressupost no hi figura l’acabament de les obres del reg de la Terra Alta, i ha recordat que la Generalitat aprofita aquests anys de crisi per redactar projectes estratègics per al territori, com ara el desdoblament de l’eix de l’Ebre. De la mateixa manera, el delegat ha afegit que després de l’estiu començaran les obres de l’edifici de les delegacions a Tortosa, un cop que ja ha entrat en funcionament el pàrquing soterrat del carrer Montcada.

En canvi, Pallarès no ha dit el mateix del nou hospital de referència de les Terres de l’Ebre, que havia de construir-se al pla parcial de la Farinera de Tortosa. De fet, ha deixat clar que avui en dia no hi ha el pressupost per poder el nou hospital, un projecte que el tripartit va xifrar en 133 milions d’euros perquè el centre estigués operatiu aquest 2015. El delegat ha reivindicat les millores que s’han fet en els darrers anys a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, i ha apuntat que l’Ajuntament té un projecte per integrar el centre amb la ciutat, facilitant-ne l’accessibilitat. [Aneu directament al tall de l'entrevista.]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta