8 de març del 2015

Acte vandàlic al cementiri de Móra d'Ebre, amb la profanació de vuit tombes


MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- La matinada d'aquest dissabte uns brètols van profanar vuit tombes al cementiri de Móra d'Ebre. Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), tot apunta que ha estat un acte vandàlic sense més intenció. No es va robar cap objecte ni tampoc s'ha trobat cap indici que hi hagués voluntat de fer cap ritual o acte semblant. Tampoc hi va haver cap escarni amb les restes dels difunts. La policia obrirà una investigació per mirar de trobar els autors d'aquesta bretolada que van destrossar làpides i van obrir fins a vuit tombes. Està previst que aquest dilluns les famílies afectades vagin a posar una denúncia a les dependències policials de Móra d'Ebre.

L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, ha explicat que dissabte es va haver de mantenir tancar el cementiri per netejar i posar en ordre els desperfectes causats per aquesta bretolada. Piñol ha assegurat que es tracta d'un fet aïllat i que, en cap cas, s'està patint a Móra d'Ebre altres actes vandàlics. Aquest diumenge el cementiri ha pogut obrir amb normalitat. Malgrat que tant el consistori com el Mossos d'Esquadra insisteixen en què la destrossa de les làpides i l'obertura de les sepultures ha estat obra d'algun o alguns brètols, han aconsellat a les famílies afectades que presentin una denúncia. Està previst que ho facin aquest dilluns./ ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta