28 de març de 2015

Amposta inaugura la nova residència d'avis i duplica les places assistides que s'ofereixen a la ciutat


AMPOSTA (Montsià).-  La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha inaugurat aquest dissabte la nova residència d'avis d'Amposta. La nova residència oferirà 160 places assistides i 50 de centre de dia, duplicant així les de l'antiga residència de la capital del Montsià. L'equipament ha suposat una inversió propera als 11 milions d'euros, que ha finançat gairebé en la seua totalitat el consistori ampostí. Compta amb gairebé 10.000 metres quadrats repartits en 5 nuclis o unitats d'habitacions, 2 en planta baixa i 3 en planta primera, una ala de menjador i una altra ala per al centre de dia. L'edifici podria ampliar-se en un futur amb la construcció d'una altra planta per poder oferir 256 places de residència.

La consellera de Benestar Social i Família ha remarcat que "gràcies a l'esforç de tothom i especialment en aquest cas de l'Ajuntament d'Amposta", a Catalunya es continua construint l'Estat del Benestar. "Es tracta d'un pas endavant important per a la comarca del Montsià que contribueix a reduir el dèficit de places de residència a les Terres de l'Ebre, un dèficit que hem reconegut en el passat i que estem treballant per solucionar", ha afegit.

Els usuaris de l'antiga Residència i Centre de Dia d'Amposta seran traslladats al nou equipament aquest estiu, quan estiguin llestes les autoritzacions administratives. L'Ajuntament ha projectat a la zona residencial Valletes-2 un gran complex social format per la residència i habitatges socials tutelats i altres immobles de caràcter social que es preveu construir més endavant. / ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta