16 de març del 2015

Bladé (CiU) es compromet a potenciar un pla de captació d’empreses a Móra la Nova



MÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre).- L’agrupació local de CiU a Móra la Nova va presentar divendres al vespre el seu candidat per a les pròximes eleccions municipals, l’actual alcalde, Ferran Bladé. Davant unes 200 persones, i acompanyat del president de la Diputació, Josep Poblet, Bladé va manifestar que “estima Móra la Nova” i que li agradaria continuar sent l’alcalde del seu poble perquè té “vocació, ganes i il·lusió de treballar per a tothom i al servei de tots els veïns”. En aquest punt, Bladé va deixar clar que l’objectiu de CiU és fer de Móra la Nova “un municipi cada dia millor”.

Bladé va reconèixer que els pròxims quatre anys “seran una època diferent, en la qual Móra la Nova no viurà grans obres però en què des de CiU centraran l’atenció en les persones, sobretot en la gent gran, perquè el poble esdevingui un referent pel que fa al nivell de qualitat de vida dels seus veïns”. El candidat de CiU a l’alcaldia també va destacar l’aposta del partit per treballar a Móra la Nova “per crear llocs de treball i potenciar l’economia amb un potent pla de captació d’empreses”.

En la seva intervenció, Poblet va destacar de Ferran Bladé la seva voluntat de treballar pel seu poble. També va dir que “representa l’estabilitat política, que fa molt temps que n’hi ha a Móra la Nova” cosa que considera “un bé molt preuat avui en dia a la societat”. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta