19 de març del 2015

Inicien les obres del nou Centre de Tecnificació Esportiva de Rem, entre Tortosa i Campredó



 CAMPREDÓ (Baix Ebre).- Aquest dimecres va tenir lloc l’acte de col·locació de la primera pedra del nou Centre de Tecnificació de Rem. Aquesta nova base pretén potenciar la formació d’esportistes d’alt nivell i dotar al Club de Rem Tortosa d’unes instal·lacions òptimes per millorar els rendiments dels seus remers. El president del Club de Rem Tortosa, José Maria Chavarria, va assenyalar que amb aquest nou emplaçament els remers podran fer entrenaments d’aigua i de terra i que, a més, esportistes d’altres punts del país podran utilitzar també les instal·lacions. Aquestes instal·lacions es construiran al costat de la Base Nàutica del Club de Rem, situat entre Tortosa i Campredó, a la vora del riu Ebre. Comptarà amb una recta de 2.200 metres, la distància mínima per a l’organització de regates de rem olímpic. A més, les obres inclouran una millora dels accessos a l’arribada del centre i la connexió entre els dos edificis, gràcies a una pavimentació entre les dues parcel·les.

El Centre de Tecnificació “Base de Rem” inclou una aula de formació, un gimnàs, una sala d’entrenament, vestidors, un magatzem, oficines d’administració i un altell amb capacitat suficient per guardar estris de rem i embarcacions. Les obres d’aquest complex tindran un cost de 300.000 euros, estaran finançades pel Consell Català de l’Esport i seran executades per l’empresa Also Casals. El Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, va destacar que, tot i les dificultats per poder tirar endavant el projecte, constitueix un valor afegit per al club i per a les Terres de l’Ebre. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta