19 de març del 2015

Tomàs suma ICV i EUiA a la candidatura d'Esquerra per intentar 'el canvi que necessita Amposta'



AMPOSTA (Montsià).- El candidat d'ERC-EA a l'alcaldia d'Amposta, Adam Tomàs, i la candidata d'ICV-EUiA, Rosabel Recio, han anunciat aquest dijous l’acord que han assolit per presentar-se junts a les properes eleccions municipals. Finalment, Recio ocuparà el quart lloc de la candidatura, que es dirà Esquerra d'Amposta-Acord Municipal. Tomàs ha agraït a ICV i EUiA "la generositat i voluntat de sumar-se a la candidatura que ha de portar el canvi que Amposta necessita". El candidat a l’alcaldia d'Amposta ha destacat que el lloc que cadascú ocuparà a la llista no ha estat cap problema, perquè el principal objectiu per a tots és "fer una nova Amposta i quines actuacions s’han de portar a terme per canviar-la". Segons Tomàs, "aquesta candidatura no és una suma de sigles, sinó una confluència de persones amb la voluntat de treballar junts per canviar Amposta, i amb la qual compartim la necessitat d’acabar amb els vicis i els tics de la vella política de 24 anys de majoria absoluta de CiU".

Tomàs s’ha compromès a oferir un projecte engrescador i una nova manera de fer política, basada en la participació ciutadana, la transparència en la gestió, la regeneració política i el retre comptes als ciutadans. Tomàs ha manifestat que estan treballant per ampliar encara més la candidatura, sumant "més gent i col·lectius".

Per la seua banda, Rosabel Recio ha explicat que ICV i EUiA d’Amposta estan molt il·lusionats de poder participar en aquesta candidatura conjunta. Recio ha afirmat que han pres aquesta decisió "perquè el millor que podem fer per a Amposta és unir-nos per fer el canvi". El fet d’anar amb ERC i EA l’ha justificat en el fet què "són els únics que ens ha garantit que aquests vots no serviran per donar suport a un govern de CiU i, en canvi, altres formacions com el PSC no ens ho van garantir".

A banda, Recio s’ha compromès a treballar per un Ajuntament transparent amb participació ciutadana i sensible als problemes de la gent, i ha demanat als ampostins que facin l’esforç d’unir-se al projecte per aconseguir realment el canvi que necessita Amposta.

A banda, de Recio, que ocuparà el número quatre de la candidatura, també hi anirà Pau Cid, l’11, mentre que per EUiA Antonio Recio ocuparà el número 20 de la llista. Adam Tomàs ha anunciat que l’eslògan de la seua campanya serà ‘Junts pel canvi’, fent així una crida directa a cadascun dels ampostins i ampostines perquè se sumin i ajudin a fer possible el canvi. / Imatge ERC Amposta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta