20 de març del 2015

La dona ferida en l’ensorrament del sector del Garrofer denuncia l'Ajuntament de Tortosa per negligència



TORTOSA (Baix Ebre).- La dona que va resultar ferida en l’ensorrament de tres cases al sector del Garrofer ha decidit denunciar l’Ajuntament de Tortosa per negligència. Els fets es remunten al novembre del 2013, quan tres immobles situats als números 5 i 7 del carrer Garrofer i al número 4 del carrer Progrés, declarats en runa, es van esfondrar mentre s’hi estaven fent els treballs d’enderroc. Els treballadors van poder marxar del lloc dels fets quan la paret mitgera dels dos edificis del carrer Garrofer va començar a bellugar-se. Però Serrano va quedar ferida en caure-li una teula al damunt, amb una traumatisme cranial i afectacions a les extremitats. En el moment de l’accident, Maria José Serrano tenia 44 anys i, com a directora d’una oficina d’assegurances, havia acudit al lloc dels fets amb dos companys.

Serrano ha remarcat que no hi havia cap precinte de seguretat i que ningú els va advertir que no podien accedir a la zona. A banda, Maria José Serrano ha lamentat que ningú de l’Ajuntament s’hagi interessat per la seua salut, gairebé un any i mig després dels fets. Serrano ho considera una falta de consideració, i ha lamentat que el govern municipal digués que havia estat “un ensurt”, quan en realitat va ser “un accident que va estar a punt de costar la vida a tres persones”.

Serrano ha explicat que a més de les seqüeles físiques, com les cicatrius al cap, també té seqüeles psicològiques, ja que ara té angoixa de caminar pel nucli antic de Tortosa. De la mateixa manera, ha remarcat que les seqüeles de l’accident també l’estan afectant des del punt de vista professional, sobretot si ha de conduir, ja que ha perdut mobilitat. La dona ha detallat que l’accident li va provocar problemes en tres cervicals i en les articulacions, a més d’una pèrdua de visió en l’ull esquerre.

Finalment, Serrano ha insistit que la seua intenció és que es prenguin les mesures necessàries perquè aquest tipus d’accidents no tornin a passar al nucli antic de Tortosa, on hi ha altres cases que amenacen runa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta