30 de març del 2015

La nova plataforma Sumem Amposta dóna suport a la candidatura del republicà Adam Tomàs


AMPOSTA (Montsià).- Un manifest nascut de la societat civil ampostina dóna suport a la candidatura encapçalada pel republicà Adam Tomàs. Aquest dilluns s’ha presentant públicament la plataforma ciutadana ‘Sumem Amposta’. L’objectiu no és altre que donar suport a la candidatura de Tomàs (ERC) per tal de propiciar un canvi en el govern de l’Ajuntament d’Amposta. La plataforma, que ha estat impulsada per una quinzena de persones de la societat civil i del món associatiu ampostí, veu "necessari" que després de 28 anys de govern de CiU es porti a terme un canvi en l’Ajuntament.

Els encarregats de presentar el manifest, davant de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó, han estat l'exportaveu de les CUP a les Terres de l'Ebre, Oriol Fuster, traductor i periodista actiu en l'associacionisme local; Inés Martí, mestra de primària al col·legi Soriano Montagut; i Carmen Grau, professora de l’Institut de Tecnificació. Fuster ha subratllat que "és necessari un canvi a Amposta". Segons han dit, aposten per la candidatura que aglutina, al voltant de la figura d’Adam Tomàs, diverses sensibilitats de l'esquerra i la societat civil ampostines. Representa, consideren, una proposta "oberta, transformadora i necessària des de la proximitat".

La primera acció que ha portat a terme la plataforma ciutadana és la redacció d’un manifest per tal que s’hi sumin tots aquells ampostins i ampostines que també veuen necessari el canvi i vulguin donar suport públic a la candidatura que encapçala Tomàs. Per tal de recollir les adhesions a la plataforma, s’ha habilitat la pàgina web www.sumemamposta.cat i el correu electrònic manifest@sumemamposta.cat.

Imatge Sumem Amposta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta