12 de març del 2015

Miró (PSC) troba ‘esperpèntica’ la posició de CiU i ERC amb els bous de les Terres de l'Ebre



AMPOSTA (Montsià).- El portaveu del PSC a les Terres de l’Ebre i candidat a l’alcaldia d’Amposta, Francesc Miró, ha confirmat aquest dijous que els socialistes acudiran a la manifestació que podria celebrar-se a la capital del Montsià al mes d’abril, convocada per l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines. Però ha dit que li sembla “esperpèntic” que dirigents de CiU i ERC vulguen encapçalar també la manifestació, després que la setmana passada al Parlament van rebutjar una esmena del PSC que buscava legalitzar els temptejos amb turistes a les ramaderies de bous del territori. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Miró ha plantejat que potser el delegat del Govern, Xavier Pallarès, hauria de deixar el càrrec si és veritat que s’ha sentit “decebut” pels seus companys de partit.

Miró ha recordat que les dues formacions polítiques s’havien compromès amb el territori, i ha lamentat que ara CiU i Esquerra estiguen alimentant una polèmica per no haver complert amb la seua paraula al Parlament. Miró ha reiterat que ara serà molt més complicat regularitzar els temptejos de bous amb turistes. De fet, ha dit que si cal modificar la llei de Protecció dels Animals, els partits tornaran a tenir la pressió dels grups animalistes. Miró ha recordat, també, que no fa tants anys que ERC es manifestava a Amposta en contra de les festes amb bous.

Segons Miró, CiU i Esquerra han perdut l’oportunitat de resoldre d’una forma ràpida la regularització dels temptejos a les ramaderies de bous d’Alfara de Carles. D’altra banda, Miró ha assenyalat que la majoria de les ramaderies de bous són a les Terres de l’Ebre, i que per tant no hi havia risc que els temptejos s’estenguessin a tot Catalunya, com advertia ERC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta