19 de març del 2015

Moliné nega que Esquerra tinga un preacord electoral amb el PSC a Móra la nova



MÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre).- El candidat d’ERC a Móra la Nova, Francesc Xavier Moliné, ha afirmat aquest dijous que volen guanyar les eleccions municipals del 24 de maig, i que fa temps que treballen en una campanya de llarga durada. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Moliné ha afegit que durant aquest mandat han plantejat una oposició “constructiva”, i que el seu programa electoral intentarà ser coherent amb la feina que han fet en els darrers quatre anys. A més, el candidat republicà ha destacat que ERC parlarà amb tothom després de les eleccions, i que volen analitzar els programes electorals de totes les formacions. De fet, ni tan sols ha volgut descartar un pacte de govern amb CiU, tot i que ha admès les diferències que han tingut en aquest mandat amb l’equip de Ferran Bladé.

En la mateixa línia, Moliné ha assegurat que ERC no té tancat cap pacte preelectoral amb el PSC de Móra la Nova, que a les municipals concorrerà amb la candidatura encapçalada per Jordi López Leor. Segons Moliné, tenir un preacord preelectoral seria una falta de respecte amb la ciutadania.

D’altra banda, Moliné ha insistit que Móra la Nova necessita més transparència en la gestió i també regeneració política, així com una major cohesió social. El candidat d’ERC ha afirmat que algunes de les seues prioritats seran l’educació, amb la construcció de l’institut escola de Móra la Nova, i la promoció industrial, comercial i turística com a fonts de creació d’ocupació. Finalment, Moliné també s’ha referit a la polèmica per les obres del tanatori municipal, i ha qüestionat la seua ubicació a l’antic escorxador, pel fet d’estar molt a prop d’una zona residencial. Així, ha assegurat que ERC no ha remat en contra del tanatori, però ha assenyalat que l’Ajuntament ha fet les coses malament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta