17 de març del 2015

Tortosa anuncia la millora del paviment en una quinzena de carrers de la ciutat



TORTOSA (Baix Ebre).- L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el regidor de Serveis, Domingo Tomàs, han avançat aquest dimarts que en els propers dies es continuaran fent actuacions de millora del paviment de carrers en diferents barris de la ciutat. Segons han dit, la setmana vinent s'iniciaran les obres d'asfaltat dels carrers Ciutadella, Vergès Paulí i Marina (Temple); Genovesos, Cervantes, Màrtirs 1640 i Ronda Reus (Centre); Castelló, Pere Alberni, Alfara, València i Amposta (Ferreries); Martorell, Olot, Ripoll i Bisbal (Sant Llàtzer). La majoria d'aquests vials es pavimenten de forma integral, mentre que altres només els trams que presenten un estat més precari. En total, més de 10.000 metres quadrats.

Segons el consistori, les millores s'afegiran a les realitzades en els últims mesos i a les dels darrers tres anys. També han dit que les accions de pavimentació de carrers i places a Tortosa són una pràctica habitual que acostuma a produir-se durant els primers mesos de l'any, i que en el decurs de tot el mandat municipal s'haurà traduït en l'asfaltat de més de 30 vials i dos aparcaments en superfície. Aquesta és una de les dades que s'han donat a conèixer en la presentació de la memòria d'activitats de l'àrea d'Espai Públic.

Quant al balanç d'activitat corresponent a l'exercici 2014 de l'àrea d'Espai Públic, en tot l'any es van adreçar 2.356 requeriments, la major part dels quals procedents majoritàriament dels Serveis Centrals de l'Ajuntament (29%), seguit de la Policia Local (22,34%), i ciutadans (18,3%). Pel que fa als motius dels requeriments, la majoria (23,2%) corresponen a enllumenat, malgrat que en els últims mesos aquest percentatge ha disminuït gràcies a l'avenç en la implantació de l'externalització de la gestió i manteniment. Els paviments i voreres (13,1%), els desperfectes en equipaments (11%) i la senyalització viària (8,7%) encapçalen la resta d'actuacions que han requerit la intervenció de l'equip de Manteniment i Logística, que està format per 39 persones.

Des del punt de vista de l'eficiència, l'any 2014 es va assolir un increment de l'11,37%, xifra que s'obté de la combinació d'incidències finalitzades i nombre d'efectius. A l'hora de les valoracions, l'alcalde ha volgut fer un agraïment a tot el personal de l'àrea i ha justificat l'increment de l'eficiència per la implicació dels treballadors i per una millor planificació i organització de les tasques. / Imatge Ajuntament de Tortosa.

2 comentaris:

  1. A vere si els sobren un poquet de quitrà i arreglen alguns camins com lo de la Creu que está ple de clots. Si no ho fan ara.......

    ResponElimina
  2. Bueno, ya veig que si que'n sobraba. Gracies per pensà un poquet en los que vivim apartats de la ciutat. S'agraeix.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta