27 d’abril de 2015

Amposta aprova fer públiques les despeses dels regidors però rebutja les mocions sobre les dietes de l'alcaldeAMPOSTA (Montsià).- El ple de l’Ajuntament d’Amposta ha debatut aquest dilluns dues mocions al voltant de les dietes i quilometratges de l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré. Una presentada per Plataforma per Catalunya (PxC,) que demanava que les despeses dels regidors siguin públiques, i l’altra pel grup municipal d’ERC per determinar quines dietes i despeses de viatge de l’alcalde són imputables a l’Ajuntament. En el darrer ple ordinari a l’Ajuntament d’Amposta abans de les eleccions municipals del 24 de maig, el primer apartat de la moció de PxC, que demanava que les despeses dels càrrecs electes siguin públiques, ha estat aprovada per unanimitat, mentre que el segon punt que feia referència a la necessitat de nomenar específicament Manel Ferré com a representant d’Amposta en els diferents òrgans que participa ha estat rebutjada.

En el mateix sentit anava la moció del grup municipal d’ERC, que també ha estat rebutjada. Ferré ha remarcat que el Reglament Orgànic Municipal (ROM) de l’Ajuntament deixa clar que com a alcalde d’Amposta és el representant de la ciutat en els diferents òrgans en què participa pel seu càrrec, i que per tant, no és necessari determinar quines dietes i quilometratges són imputables al consistori. D’altra banda, l’equip de govern de CiU també ha rebutjat una moció del grup municipal del PSC que instava a modificar els usos de l’edifici del Sindicat i de l’antic col·legi de les Monges per convertir-los en equipaments. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta