30 d’abril del 2015

Ferré plantejarà al consell d'administració si cal retirar Sagessa de la gerència de l’hospital d’Amposta

 

AMPOSTA (Montsià).- L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha tornat a constatar aquest dijous que els fets que s’estan investigant en el cas Innova pertanyen a l’època en què el tripartit governava tant a l’Ajuntament de Reus com a la Generalitat, en relació al sobrecost de la construcció del nou hospital Sant Joan de Reus. Ferré ha afirmat que cal esperar a l’aixecament del secret de sumari per entendre els motius de la detenció de la primera tinent d’alcalde de Reus, la convergent Teresa Gomis, així com d’alguns antics càrrecs d’Innova o de Sagessa. A més, també ha lamentat que dimarts va conèixer l’escorcoll judicial de l’hospital d’Amposta a través dels mitjans de comunicació. Tot i així, ha manifestat el seu respecte total a l’actuació judicial i ha afirmat que seguiran facilitant tota la informació que siga necessària. Ferré ha dit que dimarts en cap moment va pensar que seria detingut durant l’escorcoll de l’Hospital Comarcal del Montsià i de l’Ajuntament d’Amposta, i que tampoc creu que siga imputat durant aquest procés judicial.

En la mateixa entrevista a Canal 21 Ebre, Ferré ha volgut aclarir que Sagessa, que funcionava de manera autònoma dins de l’entramat d’empreses municipal de Reus, va ser contractada per fer les tasques de gerència de l’Hospital Comarcal del Montsià. L’alcalde ha apuntat que sembla que les diligències del cas Innova han acabat contaminant el grup Salut. En aquest sentit, Ferré ha plantejat que el consell d’administració de l’Hospital Comarcal del Montsià haurà de decidir si en el futur segueix confiant la gestió del centre a Sagessa, o bé si s’opta per un altre sistema de gerència o per la contractació d’una persona física.

D’altra banda, Ferré ha reiterat l’honestedat del seu equip de govern i ha destacat la professionalitat del personal de l’hospital d’Amposta i del mateix consistori. L’alcalde ha dit que convocarà una reunió amb els treballadors per transmetre’ls un missatge de tranquil·litat i per demostrar que tant l’hospital com la Fussmont estan funcionant correctament, i que han de seguir oferint els seus serveis a la ciutadania, al marge del que puga dir la justícia sobre la gerència que es fa des de Reus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta