7 d’abril del 2015

Romeu (CiU) confirma ambulància 24 hores a Alcanar i una solució per als bous de les Cases



ALCANAR (Montsià).- El portaveu de CiU a Alcanar i candidat a l’alcaldia, Ivan Romeu, ha donat la màxima credibilitat al compromís de la Generalitat de mantenir les 24 hores d’ambulància al municipi, així com a millorar el servei aprofitant el nou concurs públic del transport sanitari. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Romeu ha volgut destacar la importància de la unitat política del consistori en aquesta qüestió, així com les assemblees i mobilitzacions de la Plataforma Ambulància 24 Hores, que aquest mes d’abril celebrarà una nova reunió oberta als partits polítics, entitats i veïns. Romeu ha recordat les darreres declaracions del delegat de la Generalitat, Xavier Pallarès, en el sentit que Alcanar podrà mantenir l’ambulància durant les 24 hores. També ha dit que hi haurà un reforç a les Cases d’Alcanar durant l’estiu, a més d’una ambulància medicalitzada a la carretera N-340.

D’altra banda, Romeu ha assegurat que la Generalitat ja ha trobat la solució jurídica per poder celebrar els bous a la mar a les Cases d’Alcanar, així com a les festes de l’Ampolla. El candidat de CiU ha recordat que aquesta modalitat taurina no va quedar inclosa en la llei del 2010, però ha avançat que el Govern ja ha trobat la fórmula jurídica per legalitzar els bous a la mar.

En la mateixa entrevista, Romeu ha repassat altres qüestions de l’actualitat municipal, com ara la darrera sentència que obliga l’Ajuntament a enderrocar els habitatges afectats per l’anomenat cas Turov. Segons el candidat de CiU, es tracta d’una greu hipoteca per al futur del consistori. D’altra banda, quant al cas Carraus, Romeu ha assenyalat que CiU seguirà optant per la prudència, i que durant la propera campanya no utilitzaran la imputació de l’alcalde i del regidor d’Urbanisme per desgastar el govern d’Esquerra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta