28 d’abril del 2015

Tortosa enceta dijous la 71a edició d'Expoebre, la fira de les Terres de l'Ebre, i el 10è Saló Ebreambient


TORTOSA (Baix Ebre).- Expoebre, la fira de les Terres de l'Ebre, obre portes aquest dijous al pavelló firal de Tortosa, on 175 expositors mostraran les últimes novetats dels seus sectors en una superfície de vora 10.000 metres quadrats. La fira, que manté l'entrada gratuïta, estarà oberta fins diumenge en horari de 10.30 a 21 hores. Els sectors representats a Expoebre són turisme, emprenedoria, medi ambient, artesania, automòbil, agrícola industrial i serveis. Expoebre celebra la seua 71a edició, mentre que el Saló Ebreambient, dedicat al medi ambient i la sostenibilitat, arriba a la 10a edició. El tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Emili Lehmann, i el director de Fira Tortosa, Ramon Ferrando, han presentat aquest dimarts el programa de la fira.

Lehmann ha explicat que Fira Tortosa manté l'aposta multisectorial a Expoebre i la voluntat d'aprofundir en l'especialització en quatre grans sectors: el turisme, el medi ambient, l'emprenedoria i l'artesania. En aquest sentit, aquests quatre àmbits tindran els expositors agrupats en zones fàcilment identificables. Dijous 30 al matí es farà la Jornada d'Emprenedoria, que anirà dedicada al màrqueting en línia. El Saló Ebreambient abordarà diferents àmbits com la biomassa, la Reserva de la Biosfera i la reutilització de materials quotidians. Diumenge 3 de maig, Dia de les Terres de l'Ebre, tindrà al Montsià com a comarca convidada, amb l'assistència prevista del president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Martín Masdéu. L'acte oficial d'inauguració, que en aquesta ocasió presidirà el president de l'Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu, es farà el dijous 30 d'abril a les 18 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta