20 de maig del 2015

La Junta Electoral Provincial prohibeix a Canal 21 l’emissió d’un ple de Batea

 

BATEA (Terra Alta).- La Junta Electoral Provincial de Tarragona ha prohibit l’emissió del ple de l’Ajuntament de Batea que es va celebrar el passat dijous 14 de maig. Ha estat arran d’una denúncia presentada per la formació política Cent per Cent Batea. La notificació de la Junta Electoral Provincial prohibeix l’emissió d’aquest ple fins al tancament dels col·legis electorals el proper diumenge 24 de maig en considerar que la publicació del ple “constitueix un acte de campanya electoral d’assoliments i objectius, i la vegada, coincident amb el programa electoral de la formació política UPTA-CP”. Segons la Junta Electora Provincial la conducta denunciada implica la infracció de l’article 50.2 de la Llei Orgànica del Règim Electoral General ja que es destinen fons públics a una activitat de propaganda electoral d’una candidatura concreta.

En el ple es va aprovar l’adjudicació contracte d’execució de l’obra d’adquisició del local de la piscina coberta per un import de més de 182.000 euros, una qüestió que l’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, va dir que portava al programa electoral i que va comptar amb els vots en contra de Cent per Cent per Batea. Ja al final del ple, i en el punt d’assumptes d’alcaldia, Paladella va fer referència a les querelles obertes amb el setmanari l’Ebre i també contra el grup Cent per Cent Batea i CiU per la difusió, va dir, de “calúmnies”. També va voler detallar la situació de dues qüestions de caire urbanístic que es van tractar en un debat electoral entre els representants del grups municipals de l’Ajuntament. Cent per Cent per Batea li va criticar que aprofités el ple per aclarir aquestes qüestions i Paladella va defensar el seu dret a donar les explicacions oportunes.

L’alcalde de Batea, Joquim Paladella, ha avançat que estan estudiant la possibilitat d’impugnar l’acord de la Junta Electoral Provincial. Cal dir que Canal 21 Ebre emet els plens de Batea de forma regular des de fa prop de 5 anys amb la voluntat de donar un servei a tots els ciutadans de la població i garantir el seu dret a la informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta